AAC Olympia 2 en 4 kampioen!   ( 29 Mei 2013 )
 
 
Vorige week zijn het 2de en 4de elftal van AAC-Olympia kampioen geworden. Namens besturen van AAC en Olympia van harte gefeliciteerd!  

Het 4de elftal is een elftal bestaande uit spelers met een AAC verleden. Zij hebben hun kampioenschap vorige week gevierd in de kantine bij AAC in Altforst.

 Het 2de elftal bestaat uit spelers met een AAC en Olympia verleden onder leiding van Pieter van Zwam. In de één na laatste wedstrijd hebben ze het kampioenschap veilig gesteld. De laatste wedstrijddag stond dan ook helemaal in het teken van dit kampioenschap.

Voor de wedstrijd hebben de spelers een uitgebreide lunch gehad in de kantine bij AAC. Na de wedstrijd is hier het feestje nog even door gezet. Vervolgens is het hele elftal met haar begeleiding op de platte wagen naar Horssen gereden, waar ook het jaarlijkse BOA toernooi bezig was. In de kantine bij Olympia is het feest verder voortgezet met aan de begin van de avond een spectaculair optreden van Def Rymz. Een grote opkomst in de kantine zorgde ervoor dat het lang gezellig bleef!!

En zoals het bij echte mannen hoort: maandag ochtend waren ook verschillende heren van het kampioenselftal aanwezig om netjes mee op te ruimen, klasse!!